Kratom: behandeling van depressie en stress

Kratom: treatment of depression and stress

Depressie of depressieve stoornis is een van de meest voorkomende hedendaagse ziekten die bijna alle leden van de bevolking in alle landen treffen. Vrouwen zijn bijzonder kwetsbaar omdat zij 70% meer kans hebben om aan deze ziekte te lijden vanwege reproductieve, hormonale, genetische en biologische factoren.

Depressie is wereldwijd een serieus probleem. Traditioneel is er een onderscheid tussen het endogene (interne) en reactieve depressieve model (in reactie op een stimulus): endogene begint van binnenuit, reactief is een reactie op een externe situatie. Hieronder geven we u een lijst met symptomen die wijzen op de aanwezigheid van een depressie:

 • Permanent gevoel van angst of gebrek aan emotie,
 • Zich wanhopig of pessimistisch voelen
 • Schuldgevoelens, waardeloosheid of hulpeloosheid,
 • Prikkelbaarheid, angst,
 • Verlies van interesse in activiteiten of hobby’s, voor dingen die leuk waren, inclusief seks,
 • Chronische vermoeidheid en verminderde energie,
 • Concentratie op moeilijkheden, onvermogen om beslissingen te nemen,
 • Slapeloosheid, vroege bewustwording of overmatige slaperigheid,
 • Overmatig gebruik of verlies van eetlust,
 • Suïcidale gedachten, zelfmoordpogingen,
 • Hoofdpijn, krampen,
 • Spijsverteringsproblemen die zelfs bij behandeling niet veranderen.

Artsen en psychiaters geloven dat depressie een hersenaandoening is die wordt veroorzaakt door een chemische onevenwichtigheid in het lichaam die ze op een medische manier proberen te herstellen.

Studies hebben aangetoond dat deze behandeling ertoe leidt dat een persoon afhankelijk wordt van antidepressiva en dat de weigering om het medicijn in te nemen tot slapeloosheid leidt; prikkelbaarheid; nervositeit en angst; zelfmoordgedachten en pogingen om het te plegen; angst; vijandigheid; ongelijke hartslag, agressie; verwarde en inconsistente gedachten, paranoia, hallucinaties, psychose. Het effect wordt verder verergerd als de persoon besluit zichzelf te behandelen en medicatie niet-systematisch neemt, naar eigen goeddunken. Als gevolg hiervan hebben we niet alleen depressie, maar ook verslaving en mentale verslaving.

Hoe kan Kratom ons helpen in de strijd tegen depressie en stress?

Kratom is beter bekend als «pijnstiller», maar als resultaat van deze studie werd ontdekt dat het adrenerge alkaloïde, mitraginine, dat deel uitmaakt van de plant, een gunstig effect op het zenuwstelsel had. Sinds de oudheid zijn planten die alkaloïden bevatten gebruikt bij de behandeling van depressie, slapeloosheid en angst. Onder zijn andere functies – een uitgesproken stimulatie van de bijnieren, wiens werk sterk wordt verminderd als gevolg van stressvolle situaties en dat een van de fundamentele oorzaken van depressieve stoornissen is. Het gebruik van kratom onderscheidt zich door toegenomen veiligheid in vergelijking met standaard antidepressiva. Veel mensen melden dat Kratom, in tegenstelling tot opioïde pijnstillers, niet alleen de pijn verlicht, maar ook een actieve en gezonde levensstijl stimuleert, zelfvertrouwen opbouwt, de sociabiliteit bevordert en mensen wil bereiken. Een nieuw leven begint en een persoon komt uit zijn schulp, geschapen door wanhoop en wanhoop.

Kratom minimaliseert het gevoel van hopeloosheid, besluiteloosheid, stimuleert actieve ontwikkeling, zowel psychologisch als fysiek.

Kratom draagt dus bij aan de natuurlijke behandeling van depressieve stoornissen en angst, omdat je het gebruikt zonder extra anorganisch additief. Het kan ook worden gebruikt om van het antidepressivum af te wijken, als het al verslavend is geworden en niet het verwachte resultaat oplevert.

Alle eigenschappen van deze plant zijn nog niet volledig onderzocht, maar het is bekend dat kratom niet alleen de menselijke conditie kan verlichten, maar ook een nuttig alternatief kan worden voor alcohol, chemicaliën en verdachte stimulerende middelen.

We willen nogmaals herhalen dat depressie een ziekte is die de tijd niet ‘geneest’ en als je de bovenstaande symptomen voelt, wees niet onverschillig voor je eigen gezondheid, denk aan het feit dat je lichaam hulp nodig heeft . Behandeling met Kratom kan de symptomen van depressie in meer dan 80% van de gevallen verlichten, maar aangezien het vaak niet wordt herkend, blijft depressie onnodig lijden veroorzaken. deadaw da daw daw dawd awd awd ad gr gws rgwg